KSMPaimio

Edessä urheilun superkesä

Soini ja Juha-Matti Santala valmistautuvat kesän EM-kilpailuihin tekemällä muun muassa joukkueiden kokoonpanoarkkeja.

Urheilujännäreitä hellitään tulevana kesänä lähes tauottomalla arvokisaputkella. Jääkiekon kotikisoja seuraa jalkapallon EM-kisat Puolassa ja Ukrainassa, ja yleisurheilun EM-mitaleista kisataan juhannuksen jälkeen Helsingin Olympiastadionilla. Urheilun superkesän kruunaa Lontoon kesäolympialaiset heinä-elokuun vaihteessa.

Todelliset urheilun ystävät pysyvät siis televisioruudun äärellä kesälläkin. Paimiolaisten Santaloiden perheessä, jossa jalkapallo on ykkösjuttu, valmistaudutaan jalkapallon arvokisoihin huolella. Isä ja poika eli Soini ja Juha-Matti hahmottelevat aloituskokoonpanoja pahviarkeille, ja tulosvetoja tehdään ilman rahapanoksia. Ne tuovat omaan ”kisastudioon” lisätunnelmaa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla