KSMPaimio

Helluntaimarkkinat Kyysilässä

Kuvateksti.

Helluntaina järjestettiin Paimiossa  Kyysilän entisellä koululla puutarha ja lähiruokamarkkinat. Lähiruokaa ei tänä vuonna Suomessa ole vielä kovin kasvanut, joten lähiruoka tuotiin markkinoille myös tuotannon toisesta päästä. Kuvassa  Iris Sonkki täytti kilpailukuponkia huolellisesti. Anu Lehtonen-Sonkki auttoi oikeinkirjoituksen viilaamisessa ja Timo Lehtonen tarkkaili tilannetta.

– Me myymme lapsille tällaisia istutuslaatikoita. Laatikko ja sen sisuskangas ovat kierrätettyjä, multa omasta kompostista. Tämä on helppo tapa opettaa lapsille mistä ruoka tulee, tapahtuman toinen järjestäjä Minna Nuotio kertoi. Laatikkoon sai istuttaa salaattia, kehäkukkaa, hernettä tai kesäkurpitsaa.
Istutuslaatikot kiinnostivat myös aikuisia.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla