KSMPaimio

Jos välität et välitä -kampanja Kaarinassa

Nuoret saavat alkoholinsa usein aikuisilta.

THL:n kouluterveyskyselyn  mukaan peruskoulun 8.- ja 9.-luokkalaiset hankkivat alkoholia vanhempien kaveriensa tai sisarustensa avulla, ja myös nuorten vanhemmat ostavat alaikäiselle lapselleen alkoholia. Kaarinassa muistutellaan torstaina 24.5., että alkoholia alaikäiselle välittävä aikuinen toimii lainvastaisesti: alkoholin myynti, anniskelu ja luovuttaminen alle 18-vuotiaalle on rikos.

Jos välität et välitä -kampanjan väki jakaa kampanjamateriaalia klo 14 -16 Ravattulan Citymarketin, K-Supermarket Katariinan, Piispanristin Prisman, S-Market Piikkiön sekä K-supermarket Piikkiön edustoilla. Tempauksessa on mukana myös poliisi. Perimmäisenä ajatuksena on välittää nuorille  yhdessä viesti siitä, että  vanhemmat ja täysi-ikäiset välittävät heidän hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla