KSMPaimio

Rattijuoppo lapsi kyydissä ojaan Sauvossa

Vapunpäivänä iltapäivällä Sauvon Rajalahdentiellä henkilöauto suistui ojaan ja törmäsi puuhun. Autossa oli naisen ja miehen lisäksi kyydissä yksi noin seitsemänvuotias lapsi. Poliisi tavoitti henkilöt auton lähistöltä ja toistaiseksi molempia aikuisia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. koska ei ole varmaa kumpi ajoi. Lapsi ei vahingoittunut, mutta nainen sai pieniä vammoja.

Sauvontiellä henkilöautoa kuljettanut keski-ikäinen mies puhalsi alkometriin 0,76 promillen lukemat. Mies menetti ajokorttinsa. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena.

Kaarinassa murtauduttiin K-supermarketin  takapihalla henkilöauton 30.4. klo 22.00 – 23.30 välisenä aikana. Autosta vietiin käsilaukku, jossa erilaista henkilökohtaista omaisuutta ja asiakirjoja.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla