KSMPaimio

Laivareiteillä isovanhempien jalanjäljissä

Reetta Rusi, Ulla ja Matti Ruohonen sekä Lauri ja Elise Himberg nauttivat lohikeitosta ja saaristolaisleivästä katsellessaan saariston maisemia. He olivat lähteneet risteilylle isovanhempiensa jalanjäljissä.

Vesibussi M/S Autereen henkilökunta kantaa lohikeittoa ja saaristolaisleipää pöytään. Ikkunasta näkyy Rungonsalmen silta, Päisterpään niemenkärki ja Kemiönsaari samaan aikaan. Karunalaisille reitti näkymineen on tosin tuttu jo vuosien takaa, sillä aikoinaan yhteysaluksilla kuljettiin viikoittain pitkin rannikkoa aina Saloon ja Helsinkiin asti.

Lauri ja Elise Himberg sanovatkin olevansa risteilyllä isovanhempiensa jalanjäljissä.

– Heille nämä vedet olivat tuttuja reittejä päästä paikasta toiseen. Heiltä kuuli lapsena jotain tarinoita yhteysaluksista, mutta eivät ne silloin jääneet niin mieleen. Vanhemmalla iällä Karunan historia on alkanut kuitenkin kiinnostaa, Himbergit kertovat.

Karunasta lähdettiin viime viikonlopun molempina päivinä haistelemaan vanhoja yhteysalusreittejä. Lue huomisesta Kunnallislehdestä lisää siitä, mitä kaikkea matkan varrella näkyi ja kuului!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla