KSMPaimio

Helposti naimisiin

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Henrikinseurakunta järjestää jälleen vihkimaratonin Tähkäpuistossa, Turun Petreliuksen kaupunginosassa, 11. elokuuta. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen; pariskuntien liitot solmitaan saapumisjärjestyksessä. Todistajiakaan ei välttämättä tarvitse tuoda mukanaan, sillä ne löytyvät paikan päältä.
Vihkimisen takeeksi parin on hankittava todistus avioliiton esteiden tutkinnasta viimeistään seitsemän päivää ennen tapahtumaa, ja maistraatissa vihittyjä pyydetään tuomaan mukanaan todistus avioliiton solmimisesta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla