KSMPaimio

Kolari koska olematon valo näytti väärin

Piispanristillä sattui keskiviikkona klo 11 aikaan erikoinen kolari. Kuorma-auto oli tullut Kairiskulmantietä ja jatkanut suoraan 110- tien yli Piispanristintielle. Samaan aikaan tuli Piispanristintien alussa oikealla olevalta nimettömältä tieltä henkilöauto kärkikolmion takaa kuorma-auton eteen.
Henkilöauton kuljettaja ajoi törmäyksen jälkeen autonsa tien vastakkaiselle puolelle ja kuorma-auton kuljettaja meni juttelemaan henkilöautoa kuljettaneen iäkkään miehen kanssa. Jonkin ajan kuluttua mieskuski lähti vain liikkeelle ja poistui paikalta Turun suuntaan. Hassua asiassa oli, että hän väitti tulleensa isommalle tielle koska hänelle paloi vihreä valo. Risteyksessä ei vaan ole liikennevaloja. Henkilöautosta eikä sen kuljettajasta ei ole tarkempia tietoja.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla