KSMPaimio

Luonnonvesiin uimaan

Paimion Solina menee kiinni 30. kesäkuuta ja on suljettuna 5.8. saakka vuosihuoltojen ja kesälomien vuoksi. Kaarinan uimahallissa ja kuntokoulussa alkoi kesäseisokki jo tämän viikon alussa, ja jatkuu 5.8. saakka. Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan yhteisellä Marjaniemen uimarannalla veden mikrobiologinen laatu oli viimeisimmässä mittauksessa hyvä, ja veden lämpötila oli 16 astetta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla