KSMPaimio

Mäkinen Hakaan valmennuspäälliköksi

Marko Mäkinen aloittaa ensi syksynä Paimion Hakan jääkiekkojaoston valmennuspäällikkönä.

Entinen huippukiekkoilija Marko Mäkinen aloittaa kaudella 2012-13 Paimion Hakan jääkiekkojaoston valmennuspäällikkönä. Yli 500 SM-liigaottelun kokemuksella ja kaksi Suomen mestaruutta saavuttaneena hän tietää, mitä huipulle pääseminen edellyttää.

Hakan jääkiekkojaoston missiona on nousta merkittäväksi alueelliseksi kasvattajaseuraksi, ja tavoitteekseen yltääkseen Mäkisen kaltaisen ammattilaisen saaminen mukaan valmennukseen on merkittävä askel. Hän uskoo, että Paimion kokoisella kaupungilla on potentiaalia nostaa jääkiekkojuniorikasvatuksensa alueelliselle huipputasolle.

– Tällä hetkellä Paimiossa on paljon innostuneita niin jääkiekossa, jalkapallossa kuin muissakin lajeissa. Se innostus tarttuu myös vanhempiin, mikä luo hyvän hengen koko paikkakunnan urheiluyhteisöön.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla