KSMPaimio

Nainen hukkui vierasvenesatamassa

Varsinais-Suomen poliisia työllistivät juhannuksena lukuisat rattijuopumukset, joista monet olivat laissa määritelllyn törkeän rajan ylittäviä. Myös pahoinpitelyjä sattui, mutta niissä ei aiheutettu kovin vakavia vammoja, ja kokonaislukumäärä ei poikennut normaalista viikonlopusta.
Aattoiltana kello 19 ilmoitettiin Airiston Holiday Clubin vierasvenesatamassa tapahtuneesta hukkumisonnettomuudesta. Naishenkilö oli havaittu vedessä veneiden välissä, josta hänet oli nopeasti nostettu laiturille. Elvytysyrityksistä huolimatta häntä ei voitu enääpelastaa. Elvyttämässä oli myös paikalle sattunut lääkäri. Menehtyneen henkilöllisyys on selvitetty; hän oli noin 60-vuotias Turun seudulta kotoisin oleva nainen. Tapahtumaan ei liity rikosta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla