KSMPaimio

Röyhkeitä varkaita liikkuu Paimiossa

Paimiossa Oinilassa Vaakunamiehentiellä tapahtui keskiviikkona iltakuuden aikaan törkeä varkaus. Pakettiautolla liikkuneet kaksi miestä ajoivat takaluukku avoimena pihaan, nostivat uudenkarhean skootterin kyytiin ja kaasuttivat renkaat ulvoen karkuun. Tapahtuma-aikana perheen äiti oli kotona sisätiloissa, mutta varkaiden poistumisen nasta laudassa-tyyliin huomasivat myös naapurit.

LUE LISÄÄ HUOMISESTA LEHDESTÄ!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla