KSMPaimio

Työministeri Taalintehtaalle

Työministeri Lauri Ihalainen vierailee Taalintehtaalla Kemiön saarella perjantaina. Hän tapaa terästehtaan ja ELY-keskuksen edustajia, Metalliliiton toimijoita sekä kunnan johtoa ja alueen poliitikkoja.
Teräskonserni FNSteelin konkurssi vie Kemiönsaarelta suoraan 180 työpaikkaa, ja myös useiden alihankkijoiden toiminta on vaakalaudalla. Kun yli 300 vuotta jatkunut terästuotanto Kemiönsaarella päättyy, kunnan työttömyysaste uhkaa tuplaantua noin 11 prosenttiin.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla