KSMPaimio

Sarapistossa havitellaan uimataitomerkkejä

Sarapiston uimakoulussa Sauvossa uimataitomerkkejä havittelee tänä kesänä yli 80 oppilasta.

Sarapiston uimakouluun osallistuu tänä vuonna reilu 80 lasta. Määrä on normaali, vaikka parhaina vuosina lukema onkin ollut hieman toisella sadalla. Monelle uimakoulu on edelleen kuitenkin monivuotinen projekti, jonka päätepysäkkinä siintävät uimamaisterin natsat.
– Kandeja yrittää tänä vuonna useampikin, ja oli siellä joku maisterin merkkiäkin havitteleva. Ne vaativat sitten jo vuosien opettelua, sillä vaatimukset ovat aika korkeat, kertoo uimakoulua järjestelemässä ollut Maarit Peltola.
Koulussa pyritään etenemään yhden uimataitomerkin vuositahdilla, joka tarkoittaa sitä, että kandiksi tai maisteriksi päästäkseen pitää uimakoulukesiä olla käytynä vähintään viisi.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla