KSMPaimio

Alaston riehuja yritti tappaa poliisin lapiolla

Turkulainen 22-vuotias mies riehui alastomana Kaarinan Littoisissa torstaina iltapäivällä 28. kesäkuuta, kulki pihasta toiseen ja rikkoi kepillä ja lapiolla kaikkea eteensä osunutta omaisuutta, mm. rikkoi parikymmentä ikkunaa, kolhi neljää autoa ja yritti lyödä yhtä asukasta. Lopulta mies tunkeutui sisälle yhteen omakotitaloon ja tuhosi siellä runsaasti omaisuutta ja useita ikkunoita. Poliisin mentyä sisään mies hyökkäsi poliisin kimppuun huitoen lapiolla. Poliisi sai väistettyä iskut ja taltutti miehen pippurisumuttimella.

Hyökkäyksen vuoksi miestä epäillään murhan yrityksestä. Lisäksi häntä epäillään törkeästä vahingonteosta, törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä, useista vahingonteoista ja sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta. Kaikkiaan miehen aiheuttamien vahinkojen yhteisarvo on poliisin arvion mukaan huomattava. Mies ei ole osannut kertoa syytä toimintaansa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla