KSMPaimio

Fortum varautunut viikonlopun ukkosiin

Fortum on varautunut lännestä lähestyvään ukkosrintamaan lisäämällä miehitystä.
Käyttöpäällikkö Jarmo Ström Fortumista toteaa, että ennusteen mukaan häiriöt sähköverkossa ovat mahdollisia etenkin Länsi-, Lounais- ja Etelä-Suomessa. Siksi herkät sähkölaitteet on hyvä irrottaa sähköverkosta ukkosen ajaksi.
– Tyypillisesti ukkosen sähköverkkoon aiheuttamat viat  johtuvat puuskaisesta tuulesta, joka kaataa sähkölinjoille puita. Ukkosmyrskyissä esiintyvät salamat rikkovat myös helposti muuntajia, joiden avulla muunnetaan vaihtojännitettä joko suuremmaksi tai pienemmäksi, Ström sanoo.
Laajin ukkosrintama ylittää Suomen tämän hetkisen ennusteen mukaan sunnuntaiaamun aikana.
Fortumin jakelualueella asuvat sähkönkäyttäjät voivat saada tietoa sähkökatkoista myös suoraan matkapuhelimeensa uuden Fortum Sähkövahti -palvelun avulla. Palvelu on maksuton, ja ohjeet sen käyttöön ottamiseksi löytyvät Fortumin internet-sivuilta osoitteessa www.fortum.fi/sahkovahti
Vikatilannetta voi seurata Fortumin verkkosivuilta osoitteesta www.fortum.fi/vikapaivystys.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla