KSMPaimio

Huvivene tuhoutui palossa täysin

Liki kymmenmetrinen moottoripursi vaurioitui pahoin tulipalossa Hovirinnan rannassa maanantai-iltapäivänä. Palon syttymissyy ei ole vielä tarkemmin tiedossa veneen sisätilojen mittavien tuhojen takia.
– Vaikea sanoa tässä kohtaa, mistä palo on saanut alkunsa. Ilmeisesti veneessä oltiin tekemässä jotain huoltotöitä, arvioi Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen palomestari Timo Saari.
Noin kahden aikaan iltapäivällä sattunut onnettomuus johti samalla pienen öljymäärän pääsemiseen veteen.
– Määrä on niin pieni, ettei sitä lähdetä keräämään. Vedessä näkyy korkeintaan ohut öljykalvo, Saari kertoi.
Vaikka sammutustyöt saatiin nopeasti päätökseen, oli vielä maanantai-iltapäivänä epävarmaa, onko veneen ulkopintaan syntynyt vuotokohtia palon seurauksena.
– Veneen sisätilat ovat tuhoutuneet täysin, mutta vielä ainakin toistaiseksi vene pysyy pinnalla

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla