KSMPaimio

Maijan iso projekti

Paimiolainen Maija Koro huokaisee kotonaan Hevonpäässä leikkimökin portailla saatuaan valmiiksi ison projektin asuntomessuille.

Huomenna perjantaina Tampereella alkavilla asuntomessuilla on mukana Tervakukaksi nimetty talo, jossa ei ole keskitytty pelkkään uutuustuotteiden esittelyyn vaan ennen kaikkea ekologisuuteen ja hiilineutraaliuteen. Tämä oli johtotähti myös talon sisustuksessa, jonka on suunnitellut alusta loppuun paimiolainen sisustusarkkitehti Maija Koro. Koska kyseessä ei myöskään ole mikään talotehtaan esittelytalo vaan alueelta tontin hankkineen perheen rakennushanke, taloa ei ole ”stailattu” trendikkäästi asuntomessuja varten, niin kuin usein tehdään, vaan kaikki on todella mietitty tämän perheen käyttöön.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla