KSMPaimio

Pemarille satatuhatta litraa täyteen

Pemari otti tyynesti vastaan Hyssälöiden (Petri, Ulla ja Annika) valmistaman palkintoseppeleen.

Paimion Sukselassa juhlittiin viime viikolla harvinaislaatuista virstanpylvästä, kun Hyssälöiden tilalla palkittiin 100 000 litraa lypsänyt lehmä. Pian 11-vuotias Pemari ei ollut moksiskaan seremoniasta, vaan kävi tyylikkäästi tervehtimässä seppelettä ja muuta juhlaväkeä ennen paluutaan takaisin laumansa pariin laitumelle.

– Tasainen lypsäjähän se on ollut. Parhaana vuotena litroja on kertynyt hiemaan vajaa 13 000, ja kymppitonni on mennyt rikki miltei joka vuonna, kiitteli isäntä Petri Hyssälä tuoretta ”satatonnariaan”.

Huomisessa Heinälehdessä lisää Pemarista!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla