KSMPaimio

Sarapiston karavaanareilla synttäritreffit

Karavaanarit odottavat Sarapistossa jo kovasti tulevan viikonlopun syntymäpäivätreffejä.

– Liikkumisen vapaus. Reitin voi suunnitella joka aamu sen mukaan, miltä taivaalla näyttää. Jos kesälomareissua tekisi hotelleissa asuen, ei vastaavaa valinnanvaraa olisi, vastaa SF-Caravan Sauvon Seutu ry:n puheenjohtaja Kimmo Laine kysymykseen karavaanarielämän viehätysvoimasta.
Sarapistossa majapaikkaansa pitävän yhdistyksen 20-vuotisjuhlia vietetään tulevana viikonloppuna. Mukaan kutsutaan karavaanareita ympäri Suomea.
– Alueelle mahtuu noin 140 vaunua. Toivottavasti emme kuitenkaan joudu tilanteeseen, jossa joku pitäisi käännyttää takaisin, Laine miettii.
Sarapiston 20-vuotistreffeillä on ohjelmaa kaikenikäisille. Lauantaina lapset pääsevät esittämään taitojaan Sarapiston Talentissa, kun taas perjantai- ja lauantai-iltoina valssataan tanssilavalla. Lisäksi luvassa on Sauvon Elävän Kulttuurin Seuran nukketeatteriesitys.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla