KSMPaimio

Sauvo ja Paimio alhaisen työttömyyden kuntia

Paimiossa oli kesäkuussa työttömiä selvästi vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Kaarinassa on sitä vastoin ollut tänä kesänä työttömyyttä hieman enemmän kuin vuoden 2011 kesällä. Sauvossa tilanne on ollut kumpanakin kesänä samanlainen työttömyysasteen ollessa niinkin alhainen kuin 4,4–4,5 prosenttia.
Missään muualla Varsinais-Suomessa työttömyysaste ei ole tällä hetkellä niin matala kuin Sauvossa. Kakkossijalla tässä vertailussa on Paimio ja kolmantena Turunmaan seutukunta, jossa työttömyysaste on jo selvästi yli 5 prosenttia.
Rajuinta työttömyyden kasvu on ollut Salossa ja Uudessakaupungissa. Salossa työttömien määrä on kasvanut viime vuoden kesäkuuhun verrattuna 322 hengellä. Jos Salon työllisyys olisi pysynyt edes likimain ennallaan, olisi Varsinais-Suomen tilanne tällä hetkellä parempi kuin viime kesänä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla