KSMPaimio

Tiedättekö mitä pulahti mereen Rantolassa?

Näille kalanpoikasille olosuhteet ovat Chris Karppisen mukaan nyt hyvät. Rantolasta niille aukeaa uusi suuri maailma.

Kalatalouden Keskusliitto lennätti keskiviikkona maahan 177 000 kalanpoikasta istutettaviksi eri puolille eteläistä Suomea. Näistä 20 000 istutettiin Varsinais-Suomeen pääosin Halikonlahteen ja Paimionselälle. 10 000 pientä pulikoijaa pulahti uuteen kotimereen Karunan Rantolassa myöhään tänä iltana, kun Chris Karppinen avasi laatikot. Aika kuhina siinä kävi.
Istutuksen takana on Kalatalouden Keskusliiton kampanja, jolla halutaan vahvistaa tämän mielenkiintoisen kalalajin kantaa näilläkin vesillä. Valtio maksaa istutuksen laskun.
Istutuksiin käytetyt poikaset oli pyydetty Severnjoesta Englannista ja pidetty karanteenissa Ruotsissa. Ne ovat noin 10 senttimetrin pituisia ja gramman painoisia. Lue perjantain lehdestä mitä ne olivatkaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla