KSMPaimio

Unitedin pojat pääsivät Hyypiän juttusille

Paimion Etelä-Saksassa sijaitseva tuore ystävyyskaupunki Odenthal sai viime viikolla yli 30 jalkapallon ystävää vieraikseen Peimarista. 15 000 asukkaan Odenthalissa ja lähialueen suurkaupungeissa Kölnissä ja Leverkusenissa Peimari Unitedin P99-joukkueen pojat tutustuivat paikalliseen jalkapallokulttuuriin vierailemalla muun muassa Bundesliigassa pelaavien FC Kölnin ja Bayer Leverkusenin kotistadioneilla. Lisäksi joukkue pelasi lukuisia otteluita paikallisia juniorijoukkueita vastaan.
Yksi matkan mieleenpainuvimmista hetkistä oli varmasti Leverkusenin tuoreen päävalmentaja Sami Hyypiän tapaaminen BayArenan uumenissa.
– Sami ei ole kuulemma koskaan aikaisemmin suostunut tapaamaan stadionkierroksella vierailevia ihmisiä, joten olihan se pieni yllätys niin meille kuin Leverkuseninkin väelle, kun hän sitten ilmestyi siihen meidän eteemme, naurahtaa P99-joukkueen valmentaja Tapio Mäntysalo.

Lue lisää poikien matkasta tiistain 31.7. Kunnallislehdestä!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla