KSMPaimio

Vihdoinkin kesäleirisää

Leirisarjassa joukkueet nimettiin äsken päättyneiden EM-kisojen kärkijoukkueiden mukaan.

Alkukesällä pidetyillä lasten ja nuorten kesäleireillä hytistiin hyisessä säässsä, mutta tällä viikolla Harvaluodossa Piikkiön Palloseuran leiriläiset ovat saaneet nauttia kesästä. Koska kyse on Palloseurasta, on pelattu pelejä ainakin kerran päivässä, mutta mukaan on mahtunut myös uimista ja muuta leirimukavaa. Huomenna perjantaina leirillä vierailee Turun Palloseurasta Toni Kolehmainen ja Henrik Moisander, ja kello 17 vanhemmat ovat tervetulleita leirin päätöstilaisuuteen.
Lisää Kunnallislehdessä 6.7.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla