KSMPaimio

Viikonloppuna isot suunnistuskisat Husossa

Matthias Kyburz kilpailee viikonlopulla Paimiossa.

Paimion Rasti isännöi tulevana viikonloppuna Varsinais-Suomen Rastipäiviä. Kansallinen kilpailu suunnistetaan Huson maastoissa sekä lauantaina että sunnuntaina ja mukana on kovia kansainvälisiä nimiä, kuten tuore sprintin maailmanmestari, sveitsiläinen Matthias Kyburz, joka leireilee muutaman päivän Suomessa ja myös Paimion seudulla. Toinen kuuma nimi on niin ikään erityisesti sprintissä meritoitunut Ranskan Frédéric Tranchand, joka toissa vuonna otti MM-sprintissä pronssia. Hän tulee syksyn ajan asumaan Turussa työharjoittelun puitteissa ja ottaa näin ensi kontaktia lähiseudun maastoihin. Naisten sarjaan kansainvälistä väriä tuo Sveitsin maajoukkueen paidassakin esiintynyt Sarina Jenzer.
Kotimaisiakin meritoituneita suunnistajia on lähtee taas metsäpoluille. Naisten pääsarjassa nimekkäin lienee isäntäseuraan täksi kaudeksi siirtynyt ”veteraani”, moninkertainen maailmanmestari Vroni König-Salmi, kertoo Antti Veijalainen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla