KSMPaimio

Paimiosta löytyy pyöräreittejä jokaiseen makuun

Paimiossa riittää hyväkuntoisia pikkuteitä. Kun ei ole ruuhkaa, jää hyvin aikaa seurata ympäröivää luontoa.

Lähdimme retkipyöräilijä Toni Lundin matkaan kiertämään Paimion pyöräreittejä. Kävi ilmi, että pyörän selässä jokilaaksomiljöö, mäet, pellot ja kukkulat näyttävät vielä paremmilta kuin auton lasin läpi tiirailtuna.

– Paimiossa on tosi paljon pieniä asvaltti- ja hiekkateitä, missä ei juurikaan liikennöi autoja. Niistä saa muovattua juuri sopivan reitin jokaiseen makuun. Maisematkin ovat lähes kaikkialla kohdallaan, Lund kehuu.

Totta se on. Lukaisepa vaikka huominen Kunnallislehti läpi, niin tiedät, mille tutuille reiteille kannattaa lähteä seuraavalla kerralla kaksipyöräisen selässä!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla