KSMPaimio

Syvä Laulu -musikaalia on työstetty Paimion museonmäellä heinäkuun lopulta lähtien.

Paimion museonmäellä ensi-iltansa tulevana perjantaina saava Syvä Laulu -musikaali käy läpi romanien historiaa viimeisen sadan vuoden ajalta. Flamenco-, iskelmä- ja tangomusiikkia yhdistelevän kokonaisuuden toivotaan purevan paimiolaisyleisöön.

– Uskoisin, että tällainen musikaalinäytelmä sopii hyvin perinteiseen suomalaiseen makuun. Paimiossa puitteet ovat kunnossa ja sopivat erittäin hyvin tämänhenkiseen esitykseen, miettii Syvä Laulu -musikaalia tuottamassa ollut Mertsi Erling.

Musikaalin työryhmässä on ollut kaikenkaikkiaan yli 90 vapaaehtoista. Suurin osa on mukana ensimmäisessä näytelmäprojektissaan.

– Siitä lähdettiin, että kaikille annettaisiin mahdollisuus tulla mukaan. Kyseessä on samalla ensimmäinen esitys romanielämästä, jossa romanit ovat itse mukana esiintymässä, Erling sanoo.

Lue lisää tulevasta musikaalista tiistain 14.8. Kunnallislehdestä!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla