KSMPaimio

Alaikäinen suistui tieltä Sauvossa

Sauvontiellä sunnuntaina aamuyöllä ajanut pakettiauto suistui ulos tieltä. Auton kuljettajana ollut 16-vuotias sauvolainen poika puhalsi alkometriin 0,36 mg/l. Autossa oli kyydissä neljä matkustajaa, joista kolme auton tavaratilassa. Yksi matkustajista loukkaantui ja hänet vietiin TYKSiin. Auto vaurioitui ulosajossa pahoin. Asiaa tutkitaan muun muassa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja vammantuottamuksena.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla