KSMPaimio

Astan piha on Paimion kaunein kotipiha

Paimion kaunein kotipiha palkittiin sunnuntaina. Kilpailun taso oli kova ja hyvin erilaisten pihojen arvottaminen haastavaa. Voittajapiha löytyi Paimion Rukkijoentien varresta. Pihan  omistaja Asta Tuominen kertoo innostuneensa puutarhanhoidosta viitisen vuotta sitten. Joka kesä piha on näyttänyt erilaiselta, sillä oikeat paikat kasveille ja toiminnoille ovat löytyneet vain kokeilemalla.
Toiseksi kilpailussa sijoittui Sateenkaarikodin piha Sampsantiellä, jota hallinnoi Varsinais-Suomen erityishuoltopiiri (pisteitä 54). Pihassa on hyviä kokonaisuuksia, jotka erottuvat positiivisesti, vaikka erikoiset huippukohdat pihasta puuttuvatkin.
Kolmanneksi ja Kunnallislehden lukijaäänestyksen voittajaksi nousi As Oy Seuratien kerrostalopiha Seuratie 8:ssa (pisteitä 49).  Tuomaristo kommentoi pihaa oman pihan tuntuiseksi.

Katso pihakuvia kuvagalleriasta!

Pihakisan palkitut: Asta Tuomisen piha Rukkijoentiellä, sitten Marjut Virkki, Matti Rintanen ja Leena Virtanen Sateenkaarikodista, Liisa Juvonen ja Anna-Liisa Ruohomäki As Oy Seuratie.!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla