KSMPaimio

Hepojoelle suunniteltu maankaatopaikka kuumentaa kylällä tunteita

Kaarinan kaupungin suunnitelma maankaatopaikasta ja louhimosta Piikkiön Hepojoelle on saanut asukkaat takajaloilleen. Hepojoki-seuran masinoima muistutus hankkeesta jätetään vielä tällä viikolla kaupunginvirastolle. Asukkaat pelkäävät viihtyisän maalaismaiseman turmeltumista, kun alue muuttuu ja kuljetusralli alkaa. Erityisen huolissaan on Äyräksen perhe, jonka tiluksilta aukeaa näköala suoraan suunnitellulle alueelle.

Kaarina perustelee hanketta sillä, että kaupungin on löydettävä uusi maankaatopaikka Lakarin poistuvan alueen tilalle, ja Hepojoella on väljyyttä riittävästi. Hanketta puoltaa myös taloudellisuus, sillä maankaatopaikan etäisyys ei saisi kasvaa liian suureksi kaupungin keskustasta.

Lue lisää lehdestä tänään 21.8.!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla