KSMPaimio

Paimion pihakisan kohteet esittelyssä

Paimion pihakilpailussa on mukana seitsemän hyvin erilaista pihaa – mikä niistä on sinusta miellyttävin? Tuomaristo nimeää pihoista parhaimman 26.8. ja samassa yhteydessä palkitaan myös Kunnallislehden leikkimielisessä lukijakilpailussa eniten ääniä saanut piha.

Äänestä mielestäsi parasta pihaa sen kilpailunumerolla lähettämällä viesti osoitteeseen toimitus@kunnallislehti.fi tai lähettämällä perjantain 10.8. lehdessä ollut kuponki meille. Muista myös perustella valintasi.

Kuntsari palkitsee lukijaäänestyksen voittaneen pihan niin ikään 26.8. Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken myös puutarhanhoitoon liittyvän palkinnon.

Kisaan osallistuvat pihat ovat esillä alla olevassa valokuvagalleriassa. Kunkin kohteen kilpailunumeron ja osoitteen saa selville painamalla gallerian oikeassa ylälaidassa olefaa infopainiketta.

[flagallery gid=7 name=Gallery]

4 Responses to Paimion pihakisan kohteet esittelyssä

 • Piha n:ro 1 on aina ollut siisti ja hyvin hoidettu, vapaaehtoisin voimin joka on kerrostalossa harvinaista. Siksi se on minusta paras.

 • numero 1 minusta paras koska sitä hoitaa ikäihmiset ja vapaehtoisesti omalla panostuksella sekä myös kaikkien
  muiden taloyhtiön silmäniloksi.
  vuodesta toiseen samat vapaehtoiset,kiitosta ja myös huomiota olisi varmaan kiva saada jotta jaksaisi
  viellä vuosia sitä harrastaa.

 • Numero 4. Rukkijoella. Monipuolisin, aistikkain, lajirunsain ja erilaiset ”huoneet” pihan eri puolilla. Sydämellä tehty.

  Mielestäni kerros-, rivi-, omakoti- maalaistalojen pihat eivät ole keskenään vertailukelpoisia! Seuraavan kerran toivon pihat ”eri sarjoihin”.
  Muuten hieno kilpailu.

 • Numero 4. Pihan lajien runsaus yllätti katsojan. Kodikas tunnelma joka puolella, samoin taito yhdistellä uusia rakenteita (pihan kiveys) ja kasveja vanhaa kunnioittaen ja mukaan ottaen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla