KSMPaimio

Palvelu arvojärjestyksessä ensimmäisenä

Sillä on merkitystä, minkälainen auto ja kuljettaja on pihalla vastassa, kun aamulla kouluun lähtevä nuori sulkee kotioven kiinni perässään. Tätä mieltä ovat Peimarin Liikenne Oy:n yrittäjät Jarmo Kivinen ja Mika Mäntylä. Heille palvelun tasoon panostaminen tulee arvoasteikolla ensimmäisenä.
– Noin 25 vuotta sitten kun aloittelimme tällä alalla, ei ehkä ollut niinkään väliä, minkä näköinen kuljettaja ja auto siellä oli lapsia vastassa. Nykyään vanhemmat haluavat tietää, kenen kyytiin lapset aamuisin lähtevät. Täytyy muistaa, että koulukyytiautojen penkeillä istuvat kuitenkin ne perheiden kaikkein arvokkaimmat, Kivinen miettii.
Peimarin Liikenne onkin muutaman viime vuoden aikana noussut merkittäväksi tekijäksi Turun alueen koulukyydityksissä. Tällä hetkellä yhtiön autot ajavat nuoria kouluun Paimion lisäksi Kaarinassa, Liedossa, Marttilassa, Tarvasjoella ja Turussa.
– Liikutamme päivittäin noin 250 oppilasta. Onhan se merkittävä osa kaikista ajoistamme, Mäntylä sanoo.

Lue lisää 17.8. Kunnallislehdestä!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla