KSMPaimio

Ruoskassa elätellään toiveita palloiluhallista

Ruoskan joukkueet ovat harjoitelleet viimeisen vuoden ajan osittain Turun Leaf-areenalla.

Paimion Ruoskan salibandyjoukkueet valmistautuvat jo toiseen kauteensa ilman täysimittaista pelialustaa kotikaupungissaan. Viimevuotiseen tapaan harjoitusvuoroja on vuokrattu Leaf-areenalta Turusta, mutta toiveita oman palloiluhallihankkeen etenemiseksi elätellään samalla entistä vahvempina.
– Suunnitelmia ja laskelmia yhteisen palloiluhallin saamiseksi Paimioon on jo tehty, mutta aika alkuvaiheissa tämän asian kanssa vielä kuitenkin ollaan. Asioista tärkein, eli rahoitus, on vielä työn alla, toppuuttelee Paimion Ruoskan puheenjohtaja Janne Röytiö.
Ruoskan toiveissa onkin, että useita palloilulajeja palveleva halli saataisiin yhteisvoimin aikaiseksi. Tilasta hyötyisivät Turussa evakossa olevan Ruoskan lisäksi muun muassa Yrityksen lentopalloilijat, koululaiset ja lähialueen jalkapalloseurat talviharjoittelussaaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla