KSMPaimio

Yhdellä latauksella jopa 50 kilometriä

Etuvetoinen Crescent-sähköpolkupyörä rullaa kymmenen kilon lisäpainosta huolimatta yhtä hyvin kuin tavallinen polkupyörä.

Sähköavusteella voi saavuttaa 25 kilometrin tuntivauhdin, jonka jälkeen lisävauhti on ansaittava jalkatyöllä. Moottori kytkeytyy ajon aikana automaattisesti pois päältä, mikäli polkeminen lakkaa. Takatarakan päälle kytketty 250 wattinen ja 10-12 ampeerinen akku kestää noin 500 latauskertaa.
– Akun lataaminen kestää noin viisi tuntia, minkä jälkeen sähkömoottoria voi käyttää pyöräilyn apuna maastosta riippuen noin 30-50 kilometrin matkalla. Sade ei vaikuta sähköpyörän toimintaan millään tavalla, mutta kova pakkanen talvella heikentää toki akun varausta, kertoo Krossin Pyörän myyjä Juha Sarkiola.
Toistaiseksi sähköpolkupyörät eivät vie suurta tilaa liikkeen lattiapinta-alasta, vaikka kysyntää onkin riittänyt. Sarkiolan mukaan paria edeltävää sateisempi kesä on vähentänyt polkupyörien myyntiä kaikkien mallien osalta.
– Mielenkiintoa sähköpyöriä kohtaan löytyy kyllä, vaikka myynti onkin tänä kesänä ollut hiukan hiljaisempaa. Tuntuu, että ihmiset odottelevat vieläkin kesän alkua, hän naurahtaa.

Lue lisää sähköpolkupyöristä tiistain 28.8. Kunnallislehdestä!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla