KSMPaimio

Kamppailulajit suosiossa Paimiossa

Uudet harjoitustilat ovat saaneet taekwondon harrastajamäärät nousuun Paimiossa. Oikeaa potkutekniikkaa hiomassa Laura Liikkanen, Timo Manninen ja Niklas Kallio.

Uusiin tiloihin Torikeskukseen syksyn aikana muuttaneet Paimion taekwondoharrastajat ovat saaneet tottua peruskurssilla siihen, että harjoituksia seurataan ikkunoiden takaa herkeämättä. Kauppakeskuksen käytävältä on hyvät näkymät harjoitussaliin, ja kiinnostus lajia kohtaan on johtanut harrastajamäärien nousuun.

– Emme ole aloittaneet vielä yhtään uutta kurssia, mutta moni vanha lajin harrastaja on palannut takaisin muuton jälkeen. Rakennus itsessään on vanhaan verrattuna hyvä, eikä sijainti aivan keskustassakaan huono ole. Tänne kaikkien on helppo tulla, ja esimerkiksi kauppareissun saa soviteltua hyvin treenien yhteyteen, peruskurssia vetävä tyytyväinen Mikko Yrjövuori sanoo.

Tällä hetkellä Paimiossa taekwondolla on noin 80 ja brasilialaisella jujutsulla  noin 20 harrastajaa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla