KSMPaimio

Kaksikko palkittiin kuusikkotapahtumassa

Paimion sivistys- ja vapaa-aikalautakunta jakoi Kulttuurikunniamaininnat lauantaina Kevät6:kko tapahtumassa. Toistamiseen jaetun kunniamainininnan saivat arkkitehti Viri Teppo-Pärnä sekä elokuvateatterinhoitaja Jari Mäkilä.Viri Teppo-Pärnälle kunniamaininta myönnettiin kulttuurimaiseman ja perinnerakentamisen arvojen näkyvästä ja merkittävästä puolustamisesta sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Jari Mäkilälle kunniamaininta myönnettiin hänen tekemästään työstä elokuvateatteritoiminnan hyväksi Paimiossa.

Lue lisää lehdestä 16.4.

Kuvassa vasemmalta: Kulttuurikunniamaininnalla palkitut arkkitehti Viri Teppo-Pärnä, elokuvateatterinhoitaja Jari Mäkilä, vapaa-aikatoimenjohtaja Marja Turpeinen ja sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Toni Salminen. Kuva Paimion kulttuuripalvelut.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla