KSMPaimio

Paimio avasi uudet nettisivut

Paimion kaupungille avattiin vapunpäivänä uudistetut nettisivut. Reilun vuoden mittaisen uudistushankkeen toteutuksessa oli lähtökohtana, että kaupungin nettisivustoa ei pelkästään päivitetä nykyaikaan, vaan edetään mieluummin heti pidemmälle.
– Lähtökohtana ei ollut luoda samanlaisia nettisivuja kuin muilla, vaan halusimme haistella trendejä ja tehdä erilaista. Sanoisin, että aiempiin vanhoihin sivuihimme nähden ideana ei ollut kuroa välimatkaa kiinni muiden kuntien nettisivustoihin vaan pikemminkin mennä edelle, saada Paimion sivut ”etukenoon”, kuvaa nettisivujen uudistusprojektin vetänyt tietohallintopäällikkö Pasi Hutanen.

LUE lisää lehdestä 3.5.

Uudet värikkäät nettisivut avattiin vappuna.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla