KSMPaimio

Ruokopatja peittää rannan

Kevätsiivouksen aika on todennäköisesti edessä nyt tulevana helatorstaina ja viikonlopulla. Monet ovat varanneet mys perjantain vapaapäiväksi, että kevättyöt etenevät. Myös peltotöitä on jo aloitettu monin paikoin.

Kuvassa

Ruokopatja yllätti Sauvossa.

”Rantaan purjehtinut ruokopatja. Ihanaa kun jäät lähtivät?” Kuvan lähetti Raija Vesola, Sauvo.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla