KSMPaimio

Kriivarin koululaisia tulipaloon syttyneessä purjealuksessa

Tiistaina Kriivarin koulun kuudesluokkalaisten leirikoulu keskeytyi ikävästi, kun heitä kuljettanut purjealus Ingalill ajoi karille Högsåran länsipuolella. Karille ajon jälkeen aluksella syttyi tulipalo.
– Kenellekään ei onneksi käynyt mitään, kertoo Kriivarin koulun rehtori Sari Välimaa.
Aluksella oli onnettomuuden sattuessa 17 oppilasta sekä kaksi opettajaa.

Aluksen kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

Sää
Vitsit vähissä?
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu
Arkistot
Muualla