KSMPaimio

Maanantaina maailman kosteikkopäivä

Maanantaina on maailman kosteikkopäivä, joka muistuttaa lähikosteikkojen suojelun merkityksestä.

Suomen riistakeskuksen Kotiseutukosteikko Life -hanke kannustaa maanomistajia ympäri Suomen perustamaan ja kunnostamaan kosteikkoja. Kosteikot vähentävät maatalouden ravinteiden virtaamista järviin, suojaavat tulvilta, tuovat elinympäristöjä vesilinnuille ja lisäävät yleisesti lähiluonnon monimuotoisuutta.
Kosteikkopäivän kunniaksi Sauvon Härmälässä olevaan kosteikkoon voi tutustua riistakeskuksen oppaan kanssa.  Opas on paikalla klo 14-17, ja kosteikon osoite on Kallissuontie 29  Sauvo-Kemiöntien läheisyydessä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla