KSMPaimio

Kaarinassa ikiomat harrastemessut

Kaarinassa järjestetään harraste- ja hyvinvointimessut 30.10. klo 17-20 Hovirinnan koulun tiloissa. Luvassa on mm. mahdollisuus lajikokeiluihin, erilaisia esityksiä ja näytöksiä sekä kalustoesittelyjä. Kaarinan kaupungin hyvinvoinnin edistämispalvelut on tarjonnut aktiivisille kaarinalaisille yhteisöille tilaisuuden esitellä omaa toimintaansa ja vastaavasti kuntalaisille mahdollisuuden tutustua Kaarinan monipuolisiin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin laaja-alaisesti ja käytännönläheisesti.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla