KSMPaimio

Peimari-areenalla jo harjakaiset

Sauvon keskustaan yksityisenä hankkeena nousevaa monitoimihallia on hämmästelty ja kenties hiukan epäiltykin naapuripitäjissä asti, mutta tällä viikolla vietettiin jo hallin harjannostajaisia. Hallirakennuksen alusta on valmis, metallirunko kasassa ja osa seinäpaneeleistakin paikoillaan. Lisää aiheesta tänään perjantaina 11.10. Kunnallislehdessä, ja tässä harjakaisissa sanottua:
– Jollen mä en ois tuntenu Ollia (Dahl) etukäteen, olisin kysyny – kun hän nosti tämän hallihankkeen esille – että onko tullut kuume mitattua aamulla ennen lähtöä. On tämä Sauvon oloissa sen verran kova hanke. (Sauvon kunnanjohtaja Seppo Allén)
– En aluksi uskonut, että tämä toteutuu. (Hallin pää- ja rakennesuunnittelija Jyrki Laine)
– Pienen paikkakunnan hyvällä yhteistyöllä tämä on ollut mahdollista. (Olli Dahl, idean isä ja halliyhtiön osakas)
– Silloin saadaan aikaan, kun on kova tahto ja palo tehdä asioita. Peimari-areena tulee olemaan Sauvolle hieno vetovoimatekijä. (Sauvon kunnanjohtaja Seppo Allén)
– Pienelläkin paikkakunnalla voi tehdä suuria asioita. Te (Dahlit) nostatte koko yhteisön profiilia tuomalla rohkeutta, virtaa ja uusia visioita. Tässä on jotain mullistavaa. (Kunnanvaltuutettu, yrittäjä Perttu Laaksonen)

areenaHyvältähän tämä jo alkaa näyttää, tuumivat halliyhtiön pää- ja rakennesuunnittelusta vastaava paimiolainen Jyrki Laine ja halliyhtiön kantaviin voimiin kuuluvat Olli ja Maija Dahl (vas.) sekä Ismo Möykky.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla