KSMPaimio

Rastin naisille voitto ”kenraaliharjoituksessa” FinnSpringistä

Erityisesti Paimion naisten hyvä valmius tuli testattua viikonloppuna FinnSpring-suunnistuksessa Salossa, jossa naisten ykkösjoukkue voitti sunnuntaina käydyn viestin joukkueella Salla Fagerudd, Vroni König-Salmi ja Inga Dambe. Erityisesti Dambe ankkurina oli pitelemätön suunnistaen kilpailun parhaan osuusajan ja nostaen joukkueen kolmossijalta ylivoimaiseen voittoon.
Lasten rasti- & tukireittiviestissä PR-kolmikko Casper Fingerroos, Jaana Haapala ja Eelis Axelin sijoittui neljänneksi, ja HD21C-sekasarjassa Matias Arola, Sebastian Fingerroos ja Kari Hölsö nappasivat kakkossijan. Miesten viestiin PR ei kovimmilla nimillään osallistunut.
Lauantain henkilökohtaisessa kilpailussa eliittisarjojen paras oli 12.sijallaan Inga Dambe. Valtaosa parhaista PR-nimistä kisasi A-sarjoissa, joissa menestys olikin melkoinen: Saara Norrgrannin voittamassa D21AL-sarjassa viisi ja Markus Lindeqvistin kääräisemässä H21A2-sarjassa peräti kahdeksan kärkisijaa menivät Paimion Rastille. Parhaana juniorina Klaus Haanpää oli 13-vuotiaiden poikien sarjan viides.

Tiomilaan Rasti on nyt todella hyvässä iskussa, lue lisää lehdestä 29.4.!

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla