KSMPaimio

Askalankoskella yhteisöllinen kesä

Hyllyjen päältä pällistelee valtavia variksia. Keskellä näyttelytilaa on aito linnunpesä. Aulassa saapujaa tuijottavat kymmenet tummanpuhuvat kasvot.
Näyttävällä Askalankosken Ketotalolla voi tänä kesänä melkein kuulla mustanpuhuvan linnun raakkumista, kun Paimion yläkoulun ja lukion kuvataideopettaja Arto Vastamäen johdolla oppilaat ovat koonneet Variksia ja muita omituisuuksia -näyttelyn Ketotalolle.
Näyttelyn avajaisia juhlittiin kesäkuun toisena sunnuntaina, ja koululaisten taidetta voi mennä katsomaan vielä kahtena sunnuntaina.
Opiskelijoiden kokoama taidenäyttely ei ole Ketotalolla ensimmäinen laatuaan, mutta sen omintakeisuus yllättää.
– Olemme aiemminkin tehneet yhteistyötä koulujen kanssa – kouluissa tehdään kaikenlaista hienoa, ja olemme halunneet tarjota areenan niiden taiteelle, Paimion seudun ympäristöyhdistys ry:n sihteeri Roosa Simolin kertoo.
Ketotalon sisään pääsee kesällä sunnuntaisin kello 12–15, mutta Askalankosken upeaa ympäristöä voi kuka tahansa käydä katselemassa milloin vain.
– Enemmänkin väkeä täällä saisi käydä. Tiedän, että esimerkiksi paimiolaisista moni ei ole koskaan käynyt Askalankoskella, Simolin harmittelee.

Lue lisää 27.6.2014 lehdestä

Roosa ja Eino Simolin ruokkivat Askalankoskella lampaita.

Roosa ja Eino Simolin ruokkivat Askalankoskella lampaita.  

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla