KSMPaimio

Jokipuisto on viittä vaille valmis

Paimionjoen tuntumaan valmisteltu Jokipuiston alue on viimeistelyä vaille valmis.

Jokipuiston alue, entinen Sahan ranta, ei ole aiemmin ollut kovinkaan viihtyisä virkistysalue. Alueelle on viime vuosien aikana tehty muun muassa  viheralueita, parkkipaikka, polkuja, laituri, silta ja polkujen valaistukset. Jokipuistoa on kunnostettu kauniiksi ulkoilupaikaksi.

Enää puuttuu muutama liikennemerkki, penkki ja roskakori.

– Tältä vuodelta hommat on pääasiassa saatu päätökseen, vaikka toki puisto vaatii jatkuvaa hoitoa pysyäkseen siistinä, Paimion kaupungin tekninen johtaja Markku Kylen sanoo.

Kunnostustöitä Jokipuistossa onkin ollut riittämiin, sillä ilkivalta teettää jatkuvasti lisähommia.

Lue lisää Kunnallislehdestä 13.06.2014

joikii

Paimionjoen varrelle kunnostetun Jokipuiston rannalla kelpaa nyt lenkkeillä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla