KSMPaimio

Jukolan viestit Paimiossa 1993

Viime lehdessä kerrottiin Kuopion tämän vuoden Jukolan viesteistä ja vajaan vuoden päästä on taas Paimion vuoro. Järjestelyvastuu Paimion Rastilla on yhdessä Turun Suunnistajien kanssa ja tuo jukolalainen kansa ampaisee varmaan silloinkin maastoon niin että tanner tömisee. Näinhän muistetaan tuolta vuodelta 1993. Tässä kuvakimarassa taas arkistomme aarteita, pientä kokoelmaa maisteltavaksi. Tunnetteko keitä kuvassa on?

Täältä muuten löytyy lisää tarinaa Paimio Jukolasta:
http://www.jukola.com/…/jukolan…/paimion-jukola-1993/

One Response to Jukolan viestit Paimiossa 1993

  • Timo Lindi viestitti facebookin kautta, että 3. kuvan näkyvin kilpailijanumero on 526. Venlojen joukkueen nro 526 aloittajana on listojen mukaan Arja Kekki. Hänen vieressään oikealle on oletettavasti joukkueet 525, 524, 523 ja 522. Näiltä lähtönumeroilla tuskin on noustu voittajaksi, mutta aikakin joukkueella 526 kisa meni kohtuudella.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla