KSMPaimio

Moottoritien uusintapäällystys jatkuu

Maanantaina alkoivat taas E18-moottoritien päällystystyöt Halikon rajan ja Paimion eritasoliittymän välillä. Työt kestävät nelisen viikkoa.
Päällystystöitä tehdään Halikon rajan ja Paimion eritasoliittymän välisellä alueella noin 7,5 kilometrin matkalla. Päällystystöitä tehdään pääasiassa klo 16 -24 välisenä aikana ruuhkien välttämiseksi. Päällystystöitä tehdään kaista kerrallaan siten, että toinen ajokaista on pääosin käytössä.
Tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla