KSMPaimio

Muistatko kilpaveneilijät Paimiosta?

Kelien koleudesta huolimatta rohkenen tänään laittaa veneilyaiheisia arkistojen aarteita tutkailtavaksi. Laittakaa rohkeasti kommenttia tuonne perään, jos teillä on täydentävää tietoa johonkin kuvaan.

2984_001

Paimiolaiset Juha ja Hannu Ylikorpi olivat maailmanmestareita vuonna 1985. Kuka muistaa tarkemmin lajin ja missä kisattiin yms.?

2985_001

Poikkeuksellista on, että tähän kuvan löytyi jopa nimiä! Tosin himmentyneitä, joten emme ole kaikista varmoja, ja sekin tieto uupuu, että mitä ihmettä on meneillään. Jokin kisailu Harvaluodossa? Kuvassa tiettävästi Matti Alola, Aila Juusti, Taisto Tähkämaa ja Timo Suominen.

2986_001

Näkymä venesatamasta, mutta mistä?

2987_001

Paimionjoen venesatamakuva, jota ei koskaan ole lehdessä julkaistu. Kuka tunnistaa ( tai tunnustaa) Casanova-veneen?

2988_001

Kuvan takana lukee, että tässä on Paimion Kairankiertäjien kanootin kastajaiset meneillään kesällä 1987. Kuvan henkilöt eivät ole tiedossa.

2 Responses to Muistatko kilpaveneilijät Paimiosta?

 • Anne Lehtinen muisti ja laittoi viestiä, että Ylikorvet olivat maailmanmestareita v. 1986. ( ei siis ilmeisesti kuvan takana merkittynä vuonna -85) Matkaveneiden offshore MM-kilpailut Näsijärvellä Tampereella (TS 4.8.1986). Näsimarin Race. Samassa kisassa neljänneksi tulivat sauvolaiset H. Katajainen ja A. Lempiäinen.

 • Hei!
  Tarkentavaa tietoa,
  1985 MM kultaa Offshore 3 A Ruotsi
  1985 ME Offshore 3A 133,82 km/h
  1986 MM kultaa Offshore 3 A Tampere
  1986 MM hopea Offshore 3 B Guernsey Englanti
  1987 MM kultaa Offshore 3 A Catania Italia
  1988 MM kultaa Offshore 3 B Tampere

  Ja useita muita EM,PM ja SM mestaruuksia.

  Kesäterveisin Juha

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla