KSMPaimio

Peräänajaja pötki pakoon

KAARINA  Peräänajaja pakeni kolaripaikalta Hämeentiellä 14.6. klo 21.20 aikaan. Ravattulan Citymarketin kohdalla henkilöautoilija hiljensi vauhtia punaisen liikennevalon vuoksi. Takaa tuli samaan aikaan kovaa vauhtia valkoinen pakettiauto, joka törmäsi henkilöauton perään. Törmäyksen jälkeen pakettiauton kuljettaja ajoi henkilöauton rinnalle ja käsimerkein osoitti läheistä linja-autopysäkkiä, jonne henkilöauton kuljettaja sitten ajoi. Pakettiauto lähti kuitenkin välittömästi paikalta ja jatkoi matkaa ohitustietä Helsingin suuntaan.

Henkilöautossa olleet äiti ja tytär vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Henkilöauton koko perä painui sisään. Pakettiautosta ei ole tarkempaa tietoa.

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla