KSMPaimio

Sauvon palvelukeskukseen muutti kanoja

– Oi, miten paljon tiput ovat jo kasvaneet eilisestä! Ja kaali näköjään maistuu, kanoja katsomaan tulleet Jussi ja Leila Isomaa päivittelivät.

– Oi, miten paljon tiput ovat jo kasvaneet eilisestä! Ja kaali näköjään maistuu, kanoja katsomaan tulleet Jussi ja Leila Isomaa päivittelivät.

Sauvon palvelukeskuksen pihalta on tänä kesänä kuulunut kodikasta kotkotusta ja piipitystä, kun maatiaiskana-emo ja sen neljä poikasta ovat pitäneet huushollia dementiakoti Iltatähden puolella.

Idea kanojen hankkimisesta asukkaiden piristämiseksi tuli työntekijöiltä itseltään. Monelle asukkaalle maanviljelys on ollut tärkeää. Aitaus ja koppikin tehtiin yhdessä asukkaiden kanssa.

Kanojen hankkimiseen liittyy paljon paperityötä.

Se ei ollut ihan yksinkertaista hommaa. Meidän piti esimerkiksi ilmoittautua tilanpitäjiksi, naurahtaa Sanna Huuhka Iltätähdestä.

 

Lue kanojen hankkimisesta hoitokotiin lisää 27.6.2014 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla