KSMPaimio

Simpauttajan ensi-ilta keskiviikkona

Simpauttajaa ovat tekemässä muun muassa (takaa vasemmalta) puvustaja Kirsi Vaara, lavastaja Niina Suvitie, ohjaaja Mika Kujala, Hannu Pajula eli Kuuno Taivainen, Risto Nurmi eli Sysmänahon Hemmo, Boke Virta eli Kauniin Jomppa sekä (istumassa) Salla Vahtera eli Juuli Taivainen ja Janne Pikka eli Imppa.

Simpauttajaa ovat tekemässä muun muassa (takaa vasemmalta) puvustaja Kirsi Vaara, lavastaja Niina Suvitie, ohjaaja Mika Kujala, Hannu Pajunen eli Kuuno Taivainen, Risto Nurmio eli Sysmänahon Hemmo, Boke Virta eli Kauniin Jomppa sekä (istumassa) Salla Vahtera eli Juuli Taivainen ja Janne Pikka eli Imppa.

Kaarina-Teatterin piha muuttuu keskiviikkona pohjoiskarjalaiseksi kyläksi, kun Simpauttaja saa ensi-iltansa.

Näytelmässä nähdään oikea traktori, mopo, polkupyörä, pyörivä näyttämö, maitokärryt ja vieläpä alastomia miehiä saunassa – sekä lähes aitoa lantaa. Simpauttajahan on tarinana teatteriporukan sanoin erittäin likainen ja lääväinen.

Lanta on oikeasti heinäkökköjä, joissa on liisteriä ja liimaa. Hajuefekti puuttuu, paljastaa lavastaja Niina Suvitie.

Simpauttaja on herättänyt innostusta monissa sellaisissakin ihmisissä, jotka eivät yleensä kesäteatterin penkkejä kuluta.

Varsinkin vanha väki on kommentoinut, että tämä pitääkin tulla katsomaan. Tarina on aika poikkeuksellinen, teatterilaiset kertovat.

Lisää Simpauttajasta 17.6.2014 Kunnallislehdestä.

Artikkelista muutettu kaksi nimivirhettä 17.6. kello 8.54.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla